Koptekst-slider-Soc-ondernemen
Koptekst-slider-Soc-ondernemen
Koptekst-slider-Soc-ondernemen
Koptekst-slider-Soc-ondernemen

“PS Holland voor uw sociale aankoop inkoopideeën” 

“PS Holland voor uw sociale aankoop inkoopideeën” 

Op deze website vindt u producten voor uw aankoop lees inkoop. Om u op sociale aankoop lees inkoopideeën te brengen vindt u hieronder een overzicht van uw inkoopmogelijkheden bij Partcipation Supplies Holland (PS Holland).

Wie zijn we


PS Holland is een handelsmaatschappij welke ten doel heeft om producten te vermarkten welke gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij worden sociale productiefirma’s ingezet die werk en dagbesteding bieden om zo zaak en zorg te combineren. Een combinatie die in veel sectoren heel goed uitpakt. Dat biedt inspiratie om efficiënt en effectief invulling te geven aan uw sociale gedachte, uw organisatie MVO-beleid of uw social return verplichting.

Wat doen we


Naast het verrichten van uw aankopen lees inkopen bij PS Holland kan PS Holland ook bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, leerwerk en/of stageplekken coördineren bij de partners van PS Holland of gezamenlijke werkgelegenheidsprojecten starten.

Onze doelstelling


Het doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met welke beperking dan ook een kans te geven op de arbeidsmarkt.

HOE WERKEN WIJ


Wij verkopen sinds oktober 2016 diverse Sociaal Maatschappelijke producten. Het assortiment wordt steeds aangepast doordat wij op vraag en maat maken en deze producten vervolgens weer beschikbaar stellen voor anderen. Zo zijn we begonnen met hindernisstaanders en springpalen.
In onze webshop staan de reeds gemaakte / standaard producten welke we op voorraad hebben of snel kunnen maken. U kunt bestellen via de webshop of contact met ons opnemen. Een persoonlijk advies kost namelijk niets!
Onze productassortiment groeit continue. Ook uw vraag of aanbod zorgt voor een toename van het assortiment.
Er zijn producten die niet sociaal maatschappelijk door ons vervaardig kunnen worden maar als accessoire geleverd kunnen worden. Dit om het assortiment voor u compleet te maken. Deze producten zijn niet voorzien van het sociaal maatschappelijk logo (MS)

BEZORGEN / VERZENDEN


De producten kunnen in overleg worden opgehaald. Normaliter (laten) wij de producten bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor worden separaat op uw bestelling genoemd. Het bedrag is afhankelijk van het gewicht en grote.

Betalen


Standaard producten dienen besteld en betaald te worden ons betalingssysteem. Voor producten die op offerte basis worden aangeboden en aangenomen worden afzonderlijke afspraken gemaakt.

Onze producten en Diensten

Onze producten en Diensten

hippisch


Wij maken en verkopen producten voor paardenliefhebbers. Momenteel maken wij o.a.

  • paardenboxen
  • hindernispalen
  • staanders
  • voerbakken

U kunt bestellen via de webshop op door contact met ons op te nemen. Een persoonlijk advies kost namelijk niets!

Home & Garden


Sociaal maatschappelijk kan mooi zijn. Het mooie zit ‘m sowieso in de productie. Bij diverse sociale productielocaties in Nederland worden deze producten gemaakt. Denk aan scholen voor speciaalonderwijs, trainingsactiveringslocaties en bijvoorbeeld commerciële bedrijven die productielijnen hebben opgezet voor mensen met een beperking.

Bikes


Sociaal maatschappelijk en ook duurzaam. Er worden bij diverse fietsenwinkels en dagbestedingslocaties “oude” fietsen en transportmiddelen opgeknapt voor hun 2e , 3e of 4e leven. Uiteraard moet je voelen hoe het rijdt. Dus proberen kan en afrekenen doe je later.

Onderdeel van ONZ-Bedrijf

PS Holland is èèn van de 5 bedrijfsonderdelen van ONZ-Bedrijf. Naast een separaat doel van PS Holland heeft ONZ-Bedrijf een eenduidig motto:

“Wij maken je Trots! ”

De synergie tussen de samenwerkende bedrijfsonderdelen zorgen voor een optimale dienstverlening en oplossing voor uw bedrijfsmatige-, of persoonlijk vraagstuk. 

Klik HIER voor meer informatie over Onz totaalconcept